Dragi naši sadašnji i budući putnici. Prije nego što pogledate šta Vam nudimo u našem katalogu, saznajte nekoliko informacija o nama. Naime aktivno radimo već 10 godina. Posjedujemo 3 luksuzna autobusa s kojima Vas vodimo do željene destinacije. Važno je reći da smo kao ozbiljna firma, putovali od zapada ka jugu. Neka od naših odredišta su Španija, Turska, Francuska, Njemačka, Holandija i.t.d. Treba da znate da smo odgovorni i profesionalni te da Vam stojimo na raspolaganju svakodnevno.

Dakle kada dodjete u našu agenciju uvjerit ćete se da Vam nudimo vrhunsku uslugu i da stojimo iza toga. Tu možete dobiti više informacija o svim putovanjima. Kako bi ste se što lakše odlučili gdje na putovanje, na odmor i relaksaciju, gdje uzivati sa svojim najmilijima, mi Vam u katalogu nudimo mnoštvo ideja.

Za Vas smo pripremili veoma atraktivne destinacije sa idealnom, kombinacijom cijena i hotelskog smještaja.Na Vama ostaje da nas posjetite i odaberete neku od ponuda. Obećavamo dobar provod, očekujemo Vas.

Vama na usluzi !